Yenimahalle Kombi Tamiri ve Yıllık Bakım Servisi – 0539 660 2279

Yenimahalle Kombi Teknik Servis Merkezi

0312 502 27 00    –    0 539 660 22 79

Yenimahalle Teknik Kombi Servis Merkezi

Ankara Yenimahalle ilçesinde her türlü marka kombi bakımı, kombi arıza tespit ve tamiri, kombi radyatör petek temizleme  hizmetlerini teknik servis ustalarımızla ve donanımlı mobil araçlarımızla aynı gün içerisinde en kaliteli ve uygun kombi hizmetini yıllardır sunmaktayız.

Servis çağrı merkezimizden bizlere taleplerinizi bildirin en kısa sürede ekiplerimiz tarafından dönüş sağlayarak sizlerin tüm kombi ve radyatör petek sorunlarına en hızlı şekilde çözüm bulalım.

Kombiler teknik cihazlar oldukları için yıllık bakıma ihtiyaç duymaktadırlar. Evlerimizde kullandığımız çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, televizyon gibi pek çok teknik cihaz bakımsız olarak yıllarca çalışabilirler. Ancak, ısıtma sistemi olarak tasarlanan kombiler aynen arabalar gibi periyodik bakım yıllık bakımlarla teknik ömrü içesinde verimli ve tasarruflu kullanılabilir. Bu konuda da tüketicilerimizin bilinçli olarak herhangi bir arızayla karşılaşmadan kombilerinin bakımlarını yaptırmaları kendilerinin menfaatine olacaktır.

Her marka kombiniz için Ankara Kombicisi olarak, kombi tamiri ve bakımında radyatör petek temizliğinde yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikimle müşterilerimize en uygun fiyat politikası en uygun hizmeti garantili olarak sunmaktayız. Garantili hizmet demek yaptığımız işin arkasında olmak ve müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarmaktır. Kombi bakımı, Kombi arıza tespiti ve onarımı konularında teknik bilgi kapasitesi yüksek kombi ustası ve tamircileri ile Ankara merkezinde ve merkezden tüm semtlere kombi tamir bakım ve anakart tamir işlemlerini garantili olarak vermekteyiz.

Güvenilir bir şekilde kombi bakımı yaptırmak ya da kombinizde yer alan bir arızayı çözümleyebilmemiz için sitemizde bulunan iletişim numarasından aramanız yeterli olacaktır.

KOMBİ TAMİR TEKNİK BİLGİ: Yakıt tamamen yandığında, içerisindeki karbon (C) karbondioksite (CO2), hidrojen(H2) su buharına (H2O), kükürt (S) kükürt- dioksite (SO2) dönüşmektedir

Buradan da görülebileceği gibi, yetersiz oksijen sonucu karbonun karbondioksite dönüşemeden karbonmonoksit halinde kalmasıyla kaybedilen enerji miktarı %70 mertebesinde olmaktadır. Bu kaygıyla, mükemmel yanmanın sağlanması için, genel bir kural olarak yakıta verilen hava belirli oranda arttırılmaktadır. Buna “hava fazlalık katsayısı” denilmektedir. Yakıt cinsine bağlı olarak değişen bu katsayının gereğinden az olması halinde karbonmonoksit oluşmakta, üretilen enerji azalmakta, islilik başlamakta, yanma verimi düşmekte, söz konusu hava fazlalık katsayısının gereğinden fazla olması halinde ise karbonmonoksit azalırken, yanmaya iştirak etmeyen hava ocakta ısıtılarak bacadan atılmakta, yanma bozulmakta, yanma verimi düşmektedir. Bu nedenle, işletme sırasında yanmanın optimizasyonu için baca gazı analizörleri yardımıyla, baca gazı bileşenleri kolayca elde edilip değerlendirilebilmekte, brülör ve kazanlara anında müdahale edilebilmektedir.