Ariston Kombi Tamir Servisi | KAMA TEKNİK 0312 502 27 00

Ankara Çankaya Ariston Kombi Servisi

KAMA TEKNİK Kombi servisi olarak uzun yıllara dayalı kombi servis tecrübelerimizle ARİSTON markalı kombi tamir, bakım, elektronik ana kart tamiri ve radyatör petek temizleme  konularında uzman teknik servis hizmeti vermektedir.

Ankara Çankaya Ariston Servisi Ariston kombi servisi tamir bakım petek temizleme servisiyiz. Kombinizde yaşadığınız tüm arızalar için bizi arayabilir ve kaydı bırakabilirsiniz. Servisimizde aynı gün hizmet almak için servis çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. 

DEĞİŞİMİ VE TAMİRİ YAPILAN TÜM PARÇALARA İŞLEM TARİHİNDEN İTİBAREN 1 YIL GARANTİ SUNULMAKTADIR.

Ankara Çankaya Ariston Kombi Servisi Arıza Odaklı Kombi Tamiri Nedir?

Ariston Kombi Tamir Servisi Çankaya bölgesinde kombi ve hermetik şofben arızalarınızda güvenebileceğiniz teknik servisimiz ile hizmetinizdeyiz. Arıza odaklı kombi tamir prensibiyle çalışmalarını yürüten servisimizde arızalı parça dışında işlem yapmamaktayız. Arızalı parçayı tespit için gerek yetkili serviste görev yapmış teknik servis belgeli ustalarımızın tecrübesine dayalı arızalı parçayı kombinin arıza nedenine dayalı olarak bunun mümkün olmaması halinde ise parçaların çalışıp çalışmadığını test ettiğimiz kombi tamir cihazları ile elektrikli aksamlarının kontrolleri, doğalgazla ilgili gerekli gaz ölçümlerinin yapılarak kombinin gaz valfinin sağlamlığının testi ile kombinin çalışması durumunda ürettiği sıcaklığın ölçülerek gerekli sınır değerleri arasında olup olmadığının cihazlarla testi yapılarak doğrudan arıza tespiti yapılmakta ve gereksiz parça değişimi yapılmayarak müşterinin ödemesinin arıza ile sınırlı olması sağlanmaktadır.

Bu husus bizi diğer bazı kombi servislerinden ayıran önemli bir yaklaşımdır. Sizde kombinizde olmayan gereksiz masraflarla uğraşmaksızın arıza odaklı tamir servisi için Çankaya bölgesi Ariston Kombi Servisi olarak Ariston marka kombi ve hermetik şofben tamirinde güvenerek arayacağınız bir servis olmak bizim için en önemli müşteri memnuniyetini oluşturur. 

Ariston Kombi Çankaya Servisi Kama Teknik ustalarımızın özellikleri olan;

  • Doğalgaz tesisat montaj ve kaçak tamiri tecrübeleri, 

  • Kombi petek temizleme tecrübeleri ile

  • Kombi tamir tecrübeleri 

birleştiğinde kombi tamirine bir bütün halinde arızaya yaklaşmakta ve kombi arızasını noktasal olarak tespit edip hızlı ve hesaplı tamir ücretiyle müşterilerimize güven ve konfor sağlamaktadırlar. Sizler de yaşadığınız arızanın dışında ekstra ücret ödemek istemiyorsanız Kama Teknik Ariston Çankaya Kombi servisimizle iletişime geçip arıza randevusu oluşturabilirsiniz. 

BAKIM İLE ÖNLENEBİLECEK ARIZALARLA KARŞILAŞMAMAK İÇİN CİHAZINIZA BAKIM YAPTIRMANIZIN ÖNEMİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?

Sizler de bakım ile önlenebilen arızılarla karşılaşmamak ve cihazınızın uzun ömürlü olmasını sağlamak için tüm servis taleplerinizi 7 gün 24 saat boyunca 0.312.502 27 00 numaralı çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz.

Ankara Ariston kombi arızalarında öncelikle bilgi alabileceğiniz teknik servisimiz konusunda uzman tecrübeli ustalarımızla her zaman sizin yanınızdadır.

Sizler de Ariston kombilerinizin düzenli bakımlarını yaptırın. Ariston kombiler teknik olarak pekçok kombiden uzun süre arıza yapmayacak şekilde teknik dizaynı yapılmış ve kaliteli parçalar ile üretimi yapılmıştır. Ariston arızaları dikmen çankaya bölgesinde arıza odaklı tamir felsefesini edinmiş Kama Teknik kombi tamir bakım servisi size en uygun kombi tamir hizmeti vererek gereksiz harcamaların önünü kesmekte ve kombinin gerekli testlerini teknik cihazlarla yapmaktadır. Kombi cihazının en önemli parçalarından birisi ısı eşanjörüdür. Kombilerde ısı eşanjörünün görevi, yakıtın yanması sonucunda ortaya çıkan ısının merkezi ısıtmada kullanılacak olan iş akışkanına ve sıcak kullanım suyuna aktarılmasını sağlamaktır.

Ariston Kombi servisi olarak tamirini yaptığımız tüm modellerindeki arızalar için kombi tamirinde kullandığımız kaliteli yedek parçalar ile sorunlarınıza uzun vadeli çözümler sunmaktayız. Çankaya Dikmen bölgesinde Öveçler, Sokullu, İlker, Mürsel Uluç, Akpınar, Karapınar, Gökkuşağı, Cevizlidere, Balgat, Çiğdem mahallesi, Yüzüncü Yıl mahallesi, Çukurambar, Beştepe, Bahçelievler, Emek, Anıttepe, Gaziosmanpaşa, Küçükesat, Seyranbağları, Aşıkpaşa mahallesi, Birlik mahallesi, Hilal mahallesi, Kırkkonaklar semtlerinde her model Arıston kombi tamir bakım kombi anakart tamir servis hizmetimiz bulunmaktadır. 

Tüm kombi arızalarında öncelikle parçanın tamiri yapılmakta bunun mümkün olmaması durumunda parça değişimine gidilmektedir. Ankara kombi servisi Kama Teknik değişen parçalara 1 yıl garanti vermektedir. 

Kombi peteklerinizde zamanla gözlemlediğiniz ısınmama sorunlarınız bulunuyorsa konu hakkında detaylı bilgi almak için Kama Teknik Petek Temizleme Servisimizi 0312 502 27 00 no.lu çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

KOMBİ BAKIMI… BAKIM! BAKIM! BAKIM!

Tüm kombi üretici firmalarının kombi kılavuzlarında mutlaka belirttikleri ancak pek çok müşterinin önemsemediği bir konu kombi bakımıdır. Kombilerin daha verimli ve uzun ömürlü kullanımı için kombi periyodik bakımlarının yapılması üretici kombi firmaları tarafından zorunlu görülmektedir.

Çankaya Ariston Kombi servisi tecrübelerimize dayanarak kombi bakımlarının en azından iki yılda bir yapılmasını ve 3-4 yılda bir petek temizliği yapılmasının kombinin uzun ömürlü ve tasarruflu kullanımı için gerekli olduğunu söyleyebiliriz.

Kışın ortasında arıza yaşamamak için kombi bakımlarını lütfen aksatmayın. 

Kombilerde bu amaca yönelik iki alternatif uygulama mevcuttur. Bunlardan birincisi bileşik ısı eşanjörüdür. Bileşik ısı eşanjöründe hem ısıtma devresine hem de kullanım suyuna ısı tek bir eşanjörden aktarılmaktadır. İkinci seçenek ise çift eşanjörlü sistemlerdir. Bu sistemlerde ana eşanjör ısıtma devresine ısı aktarırken, kullanım suyunu ısıtmak için ikinci bir eşanjör (genellikle plakalı eşanjör) kullanılır. Eşanjör arızalarında öncelikle petek temizleme ilacı ile kimyasal temizlik yapılmaktadır. Kama Teknik Kombi servisi bu arıza çözümünde öncelikle parça değişimi olmaksızın parçanın tamiri ile daha uygun ve ekonomik çözümü öncelemektedir. 

EN SIK YAŞANAN ARİSTON KOMBİ ARIZALARI NELERDİR BİLİYOR MUSUNUZ?

  • Kombi basınç düşmesi, kombi basınç yükselme arızaları,

  • Kombi petekler ısıtmıyor arızası,

  • Kombi sıcak su ısıtmıyor arızaları,

  • Kombi ateşlemiyor arızaları,

  • Kombi sesli ve gürültülü çalışıyor arızaları,

  • Kombi su damlatıyor arızası,

  • Kombi su doldurma arızası,

Ariston marka kombilerin elektronik anakart arızalarında da teknik servis hizmetimiz bulunmaktadır:

Ankara ÇankayaAriston kombi servisi olarak bu bölge dahilinde hizmet verdiğimiz diğer bölgerdeki kombi arızalarında, Çankaya Ariston Kombi kart tamiri, Çankaya Ariston kombi kart tamircisi, Çankaya Ariston kombi elektronik kart servisi, Çankaya Ariston kombi kart tamiri ankara, Çankaya Ariston kombi fan tamiri, Çankaya Ariston ankara servis, Dikmen Ariston kombi servis ücreti, Çankaya Ariston kombi servis fiyatları, Çankaya Ariston kombi petek temizleme ücreti, Çankaya Ariston kombi radyatör petek temizleme ücreti, Çankaya Ariston kombi bakım ücreti ne kadar, Çankaya  Ariston kombi bakımı kaça yapılıyor, Çankaya Ariston kombi bakım ücreti, Çankaya Ariston kombi bakım fiyatı gibi konularda Ankara Dikmen bölgesinde kaliteli ve güvenilir kombi tamir servisi almak için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilir ve arıza kaydı yaparak randevu alabilirsiniz. 

Çankaya Ariston kombi arıza tamir bakım montaj servisi ile doğalgaz tesisat kaçak tamirleri, petek temizliği ve kombi tamiri ile Ariston kombi tamiri, kombi bakım petek temizleme servisi olarak yıllara dayalı kombi teknik servis tecrübelerimizle sizlere en uygun ve kalıcı tamir çözümlerimizle yardımcı olmaktayız. 

Ankara Çankaya Radyatör Temizleme, Ankara Çankaya İlaçla Petek Temizleme, Çankaya Dikmen Ariston kombi servisi Kombi tamir servisi Çankaya Ariston kombi tamiri,

ARİSTON KOMBİ ARIZA KODLARI: Ariston kombilerde en sık karşılaşılan arıza kodları genelde ateşleme ile ilgili olmaktadır. Bunun yanısıra Ariston kombi arızalarının kodlarının neler olduğunu öğrenmek isterseniz aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz. Dikmen Keklikpınarı Ariston kombi servisi;

Ariston Kombi 101 hata kodu: Aşırı ısınma

Ariston Kombi S01 hata kodu: Alev yok

Ariston Kombi 103 hata kodu: Yetersiz dolaşım

Ariston Kombi 104 hata kodu: Yetersiz dolaşım

Ariston Kombi 105 hata kodu: Yetersiz dolaşım

Ariston Kombi 106 hata kodu: Yetersiz dolaşım

Ariston Kombi 107 hata kodu: Yetersiz dolaşım

Ariston Kombi 111 hata kodu: Yetersiz dolaşım “Doldurma tuşuna bas”

Ariston Kombi 601 hata kodu: Egzoz dumanı tahliye arızası

Ariston Kombi 305 hata kodu: P.C.B. arızası – Elektronik kart arızası

Ariston Kombi 306 hata kodu: P.C.B. arızası – Elektronik kart arızası

Ariston Kombi 307 hata kodu: P.C.B. arızası – Elektronik kart arızası

Ariston Kombi 607 hata kodu: Anakart arızası – Hava Sirkülasyonu

Ariston Kombi 677 hata kodu: Anakart arızası – Fan arızası

 

Ariston Genus Kombi Arıza Kodları

Ariston Genus Kombi Arıza Kodu nedir, Ariston genus kombi hata kodu tamir merkezi, Genus kombi arıza kodu nasıl giderilir gibi sorularınız için Ankara Kama Teknik Ariston Kombi Tamir Servisinden yardım alabilirsiniz.

Kombilerin elektronik kodlama sistemi ile kolaylaştırılan ve sitemizde mevcut ariston kombi arıza kodlarını okuyarak kombinizdeki arızayı çözümleyebilirsiniz.

  • 101 Kodu – Aşırı ısınma.
  • 103 Kodu – 104 – 105 – 106 – 107 – Sirkülasyon ya da su durumu.(Resetleme tuşuna basın)
  • 110 Kodu – Isıtma çıkış sensöru acık ve ya kısa devre sorunu(NTC1)
  • 112 Kodu – Isıtma dönüş sensörunde açık ve ya kısa devre sorunu(NTC2)
  • 114 Kodu – Dış sensor aöçk ve ya kısa devre var
  • 116 Kodu – Yerden ısıtma termostatı acık
  • 1P1 – 1P2 – 1P3 Kodu – Sirkülasyon ya da su durumu arıza kodlarıdır

 

 

Keklikpınarı Ariston kombi servisi,

Keklikpınarı Ariston kombi arıza servisi,

Keklikpınarı Ariston Kombi Teknik Servisi Kama Teknik

Keklikpınarı Ariston Kombi Bakım